Alo Kurye Paket Taşıma Hizmetleri

Alo kurye, İstanbul içinde bir yerden bir yere taşınması gereken evrak ve paketler güvenli bir şekilde taşınır ve teslim edilir. Bireysel ve kurumsal müşterilerimiz tarafından yapılan, 60 ile 90 dakika arasında teslimat süresi olan bir gönderi türüdür. Bu süre o günkü hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Kişiye özel, anlaşmalı ve ticari paket dağıtımı alanında hizmet alabilirsiniz. Tüm müşterilerimize profesyonel hizmet vermekteyiz.

Alo Kurye Paket Taşıma

Alo kurye hizmeti evrak ve koli gibi kısa sürede teslim edilmesi gereken eşyaların İstanbul içi taşımalarını gerçekleştirmektedir. Kişi ve şirketler tarafından özel teslimat kalemi olarak kullanılmaktadır. İstanbul'un tüm ilçelerinde 7/24 hizmet veren araçlı ve motorlu kuryelerimiz mevcuttur. Hizmetlerimizi talep etmek için çağrı merkezimizi arayarak istediğiniz işlemi bildirebilirsiniz. Motorlu kurye çok kısa sürede adresinize yönlendirilecektir.

Normal teslimat hizmeti, İstanbul sınırları içerisinde Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda talep ettiğiniz adrese gün içi kurye teslimatı sağlayan özel bir kurye hizmetidir. Bu hizmetimiz ile ihtiyacınız olan evraklar, koli gibi eşyalar gün içerisinde talep ettiğiniz adrese teslim edilmektedir.

Ekspres teslimat hizmeti, teslim edilmesini istediğiniz evrakların belirttiğiniz adrese en kısa sürede ulaştırılmasını sağlamak için sunulan bir ekspres kargo hizmetidir. Bu hizmet, size en yakın kurye tarafından sunulur ve belgelerinizin hızlı bir şekilde teslim edilmesini garanti eder. Bu hizmeti kullanarak acil durumlar için gerekli evrakların adresinize daha hızlı ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Acil teslimat hizmeti, önemli ve acil gönderilerinizin en hızlı, en güvenli ve en hızlı şekilde teslimi için sunduğu hızlı teslimat süresi olan Vip Kurye hizmetidir. Bu hizmet, trafik gibi sorunların etkisinden kaçınarak size en hızlı teslimat süresini sunar. Bu hizmet sayesinde acil gönderileriniz için en hızlı ve güvenli şekilde teslimat yapılmaktadır. Önemli ve acil durumlar için bu hizmeti kullanabilirsiniz.

Motorlu Kurye

Özellikle yaşadığımız İstanbul gibi trafiğin yoğun olduğu şehirlerde hayatımızı kolaylaştıran bu hizmet, ürünün motosiklet kullanan kişi tarafından istenilen yere ulaştırılmasını sağlamaktadır. Firmamız teslim etmek istediğiniz her ürün için bu hizmeti ile yanınızda olacaktır. İstanbul trafiğine takılmadan, karmaşık adres derdi yaşamadan gönül rahatlığıyla ürününüzü bize ulaştırabilirsiniz. Paketleriniz İstanbul içi motorlu kurye ekibi tarafından hızlı ve güvenli bir şekilde adresten adrese teslim edilir. Firmamız kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla çalışmaktadır. Lokanta paketleri, market gıda paketleri, yedek parça ve ilaç gibi farklı türdeki paketler en kısa sürede alıcısına ulaştırılır. Detaylı bilgi almak ve bu hizmetlerden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.