İstanbul Bireysel ve Ticari Paket Taşıma

İstanbul moto kurye hizmetinin sunduğu hizmetlerde müşteri memnuniyeti ilkesi, hizmet politikaları ve güven unsuru işimizin ön saflarında yer almaktadır. Moto kuryenin taşıyamayacağı büyük paketler Fiorino tarzı bir araçla taşınır. Araç paket teslimatları trafik ve yol durumuna göre aynı gün içerisinde teslim edilmektedir. Geniş moto kurye dağıtım ağımız ile trafiğe takılmadan İstanbul'un her ilçesine güvenle gönderin. Başka bir şehre acil olarak göndermek istediğiniz her şey, acil evraklarınız, paketleriniz, ilaçlarınız veya değerli eşyalarınız adresinizden alınacaktır.

İstanbul Bireysel ve Ticari Paket Taşıma

Ekspres Kurye Hizmetleri; İstanbul, Anadolu ve Avrupa yakalarında farklı bir lokasyona taşınması gereken evrak gibi paketler güvenli bir şekilde teslim edilir ve onay bilgisi verilir. 

Acil kurye hizmetleri; Gün içerisinde aktif hizmet veren ve size en yakın noktadan hareket eden merkezimiz tarafından yönlendirilir ve en kısa sürede teslimat gerçekleşir.

VIP kurye hizmetleri; Özel teslimatlar için kullanılan bir hizmet türüdür. Sadece sizin için çalışan kuryemiz en hızlı şekilde alıcıya ulaşmak için yola çıkar ve teslimatı gerçekleştirir. 

Sözleşme Dağıtımı; Teslimat aşamasında alıcı sözleşme ve benzeri formları imzalamış olup, istenen diğer belgelerle birlikte gönderen firmaya iade edilir.

Kişisel teslimat; Gönderilerin alıcıların kimlik bilgileri alınarak teslim edildiği hizmet türüdür. Bu teslim şeklinde üçüncü şahıslara teslim yapılmaz.

Ticari Paket Dağıtımı; Ticari içerikli paketler de dahil olmak üzere elektronik eşya gibi taşınır eşyaların teslimat hizmetidir.

Her gün değişen ihtiyaçlara yönelik çözümlerimiz; Acil evraklar, paketler, ilaçlar veya değerli eşyalar toplanarak, başka bir şehre göndermek istediğiniz adresten uçakla gönderilir. Geniş motorlu dağıtım ağımız ile İstanbul'un her semtine trafiğe takılmadan güvenli ve hızlı bir şekilde paket gönderebilirsiniz.