Ataşehir Motorlu Kurye Hizmetleri

Ataşehir motorlu kurye hizmetleri, İstanbul içi paket teslimat hizmeti vermektedir. Hizmetler arasında koli dağıtımı ve teslimatı, eczanelere ilaç transferi, yedek parça ve elektronik eşya sevkiyatları yer almaktadır. İstanbul'un her yerine anında teslimat hizmeti verilmektedir. Paketler Kayışdağı, İçerenköy, Yenisahra, Ferhatpaşa veya diğer bölgelerde istenildiği zaman teslim edilir. Ataşehir Kurye müşteri memnuniyetini esas alarak profesyonel hizmet vermektedir. Hizmet politikaları doğrultusunda zaman kavramına büyük önem verilmektedir.

Ataşehir Motorlu Kurye

Ataşehir Motorlu Kurye, gönderilerin en hızlı şekilde teslim edilmesini sağlar. Ekspres kargo hizmeti seçeneği ile gönderileriniz Anadolu yakası veya Avrupa yakası bölgelerine teslim edilir. Paketlerin Kadıköy, Üsküdar veya Silivri'ye teslim edilmesi durumunda teslimat süresine sadece yol mesafesi yansıtılacaktır. Gönderiler güvenli bir şekilde alıcısına teslim edilir. Gönderiniz varsa bizimle iletişime geçmeniz durumunda istediğiniz adrese en kısa sürede ulaşır. Sunduğumuz hizmetlerde abonelik seçenekleri ile farklı indirim avantajları sunulmaktadır.

Paket dağıtım ve teslimat hizmetleri nasıl yapılır?

Paket dağıtım ve teslimat hizmetleri, kargonun teslim alınması ve takip numarasının verilmesi ile başlar. Belirtilen adrese veya istenilen adrese sevkiyat yapılır. Alıcının imzası ile teslimat işlemi tamamlanır. Gönderinin gideceği yere uzaklığı ve trafik durumuna göre teslimat süresi değişiklik gösterebilir. Özel hizmetler için ekspres kargo hizmeti seçeneği ile daha hızlı teslimat yapılabilmektedir. Ayrıca sevkiyatın hangi aşamada olduğu takip edilebilir.